Auto verkopen? Doe het op het internet

De beste plek om je auto te verkopen is natuurlijk het internet, maar ook op het internet bestaat een zee aan verschillende bedrijven en websites waar autoverkoop mogelijk is. Gelukkig hebben wij van Auto-verkopen-belgie.be een heel uniek aanbod. Je kunt bij ons namelijk helemaal vrijblijvend en gratis je auto aan de vele kopers en garages aanbieden. Je hoeft enkel je auto inclusief enkele gegevens naar ons te sturen, en wij doen de rest.

Ons supereffectief proces

De volgende stap in ons proces is dat wij jouw auto voor 24 uur lang aan alle verschillende garagisten en opkopers binnen ons netwerk gaan aanbieden. Zij hebben dan de mogelijkheid om een bod op jouw auto uit te brengen, en jij zal na 24 uur het beste bod uit alle biedingen ontvangen. Vervolgens ben jij helemaal vrij om dit bod te accepteren of om hem af te wijzen.

Veilig en gemakkelijk

Accepteer je het bod, dan betaalt de koper cash of via bankoverschrijving, en vervolgens komen zij zelf de auto bij jou ophalen. Het is dus ontzettend gemakkelijk, snel en goedkoop om bij ons jouw auto te verkopen. Waar wacht je nog op? Probeer het nu, gratis en geheel vrijblijvend, alleen op onze website.

Afgekeurde auto’s verkopen om te exporteren

Ook hebben wij de mogelijkheid om jouw auto te verkopen voor export. Een auto verkopen voor export houdt in dat deze niet aan de keuringseisen van ons land hoeven te voldoen. Dit betekent dus dat je bij ons auto’s kunt verkopen die al een tijd niet meer gekeurd zijn, of die zelfs afgekeurd zijn. En ook auto’s met minder schade kan je gemakkelijk op onze website verkopen.

Wordt net als vele anderen een van onze tevreden klanten

Dus kies nu het beste voor jouw auto, tijd en portemonnee en verkoop je auto op onze website. Voor iedere specifieke auto en situatie kunnen wij vaak het beste bod uitbrengen door ons grote netwerk en onze vele connecties.